ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μεταφορική Στασινός

Η Μεταφορική Εταιρεία «STASINOS – Hellas Trans» με την εμπειρία των 50 ετών (από το 1960) και την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα των μεταφορών, αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό της μεταφοράς σας και ΕΓΓΥΑΤΑΙ την άμεση, γρήγορη, οικονομική και ασφαλή πραγματοποίησή της, σεβόμενοι την ιδιαιτερότητα της κάθε εργασίας ακόμα και παγκοσμίως.

Πέραν των Οικοσκευών, οι πολυετείς μόνιμες πλέον «Εταιρικές» συνεργασίες της Εταιρείας μας, με μεγάλες Τράπεζες, Δημόσιο, Πρεσβείες και Επιχειρήσεις, επιβεβαιώνουν την Ευθύνη και την Αποτελεσματικότητα που διακρίνει τις Υπηρεσίες πού προσφέρουμε.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η εταιρεία μετακομίσεων Hellas Trans Στασινός προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μεταφορές, όπως διαμερίσματα, μονοκατοικίες, τράπεζες, και πολλά άλλα!
Οι μετακινητές μας εκπαιδεύονται για να προστατεύουν τα υπάρχοντά σας και το σπίτι σας - όλα τα έπιπλα είναι γεμισμένα και προσεγμένα τυλιγμένα, εξασφαλίζοντας τα αντικείμενα και το σπίτι σας χωρίς να υποστούν ζημιά στο τέλος της εργασίας σας.

Έχετε άγχος για τη συσκευασία του σπιτιού και των αντικείμενων σας πριν από τη μετακίνηση; Σας έχουμε καλύψει και με τις υπηρεσίες πλήρους συσκευασίας και αποσυσκευασίας.
Με 50ετή εμπειρία σε μετακομίσεις πάντα με ασφάλεια και σεβασμό στην περιουσία σας.

 

Η εταιρία μας είναι 100% ελληνική και δραστηριοποιείται εντός και εκτός Ελλάδας.

 

Εγγυόμαστε τη γρήγορη και ασφαλή παροχή των υπηρεσιών μας με την καλύτερη ποιότητα.

Μεταφορική Στασινός