ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ & ΔΙΑΝΟΜΗ.

Αποθηκεύουμε τα εμπορεύματα σας σε πιστοποιημένους, ελεγχόμενους και άρτια εξοπλισμένους χώρους. Εκτελούμε την διανομή με ασφάλεια και ποιότητα.

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφορών και αποθήκευσης για 50 και πλέον χρόνια. Στην Ν. Στασινός Hellas Trans, οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας γνωρίζουν πλήρως την διαδικασία κινήσεων και αποθήκευσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει εταιρεία που να είναι καλύτερα εξοπλισμένη για να χειρίζεται τις ανάγκες σας για μεταφορά και αποθήκευση, ανεξάρτητα από τον προορισμό.

Η Ν. Στασινός Hellas Trans διαθέτει τους χώρους αποθήκευσης εμπορευμάτων που χρειάζεστε.

Κατά τη μεταφορά, η αποθήκευση εμπορεύματος μπορεί να είναι αναγκαία.

Κατανοούμε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ίσως χρειαστεί αποθήκευση κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφοράς. Παρέχουμε στους πελάτες μας πολλές ευέλικτες επιλογές κίνησης και αποθήκευσης για να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες σας. Δεν υπάρχουν περιορισμοί αποθήκευσης που δεν μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Προσωρινή ή μόνιμη αποθήκευση

Η αποθήκευση εμπορευμάτων είναι μια καλή επιλογή αν δεν μπορείτε ακόμα να μεταφερθείτε στη νέα σας κατοικία για οποιονδήποτε λόγο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειαστεί αποθήκευση κατά τη διάρκεια μιας μεταφοράς.

Ίσως χρειάζεστε προσωρινή αποθήκευση για τα καινούργια έπιπλα που θέλετε να αποθηκεύσετε ενώ περιμένετε να μετακινηθείτε στο νέο σας σπίτι. Ίσως προσπαθείτε να μελετήσετε καλύτερα το σπίτι σας,  κάνοντας ξεκαθάρισμα μερικών αντικειμένων και αποθηκεύοντας τα σε ασφαλή τοποθεσία. Ίσως να μετακομίζετε από ένα μεγαλύτερο σπίτι σε ένα μικρότερο και τα υπάρχοντα έπιπλα σας θα δεν χωρέσουν. Έχουμε αποθηκευτικό χώρο και για το σκοπό αυτό.

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για μεταφορά και αποθήκευση που δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Για οποιονδήποτε λόγο, όποια αντικείμενα και αν θέλετε να αποθηκεύσετε και για όσο καιρό πρέπει να τα αποθηκεύσετε. Η   Ν. Στασινός Hellas Trans μπορεί να φιλοξενήσει τα υπάρχοντά σας. Οι επιλογές αποθήκευσης-διαμετακόμισης και μόνιμης αποθήκευσης διασφαλίζουν ότι εάν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να μεταφέρετε όλα τα υπάρχοντά σας ταυτόχρονα, μπορούν να κρατηθούν από εμάς μέχρι να είστε έτοιμοι.

Κατά τη μετακίνηση, οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης πρέπει να είναι ασφαλείς

Στην Ν. Στασινός Hellas Trans, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικές είναι οι δικές σας αξιώσεις. Προσφέρουμε μόνο τις ασφαλέστερες εγκαταστάσεις αποθήκευσης για να φιλοξενήσετε τα υπάρχοντά σας. Τα ειδικά κιβώτια μας διασφαλίζουν ότι τα υπάρχοντά σας δεν θα υποστούν ζημιά κατά την αποθήκευση. Οι εγκαταστάσεις μας είναι κλιματικά ελεγχόμενες, διαθέτουν συναγερμό και 24ωρη ασφάλεια. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα υπάρχοντά σας όταν η Ν. Στασινός Hellas Trans τα αποθηκεύει για εσάς.

Όταν παρέχουμε αποθήκευση, η μεταφορά είναι ευκολότερη

Οι ανάγκες σας για μεταφορά και αποθήκευση είναι μια ευχάριστη εμπειρία όταν μετακομίζετε με την Ν. Στασινός Hellas Trans. Όχι μόνο οι αποθηκευτικοί χώροι μας είναι βολικοί και ασφαλείς, αλλά και οι τιμές μας είναι προσιτές. Επομένως, αν πρέπει να αποθηκεύσετε μερικά πράγματα προσωρινά ή πολλά πράγματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το κάνετε οικονομικά και χωρίς να ανησυχείτε. Οι υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης εμπορευμάτων έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας εξυπηρετήσουν.