ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΦΟΡΤΙΩΝ.

Η Ν. Στασινός Hellas Trans αποτελεί μια προτιμώμενη λύση στις ειδικές μεταφορές μηχανημάτων και ερμαρίων βαρέως τύπου .

Εργαζόμαστε για εσάς με αποτελεσματικότητα και με την ελάχιστη διακοπή των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, για αρκετά χρόνια... 7/350 .

Προσφέρουμε Βιομηχανικές μετακομίσεις, βαρέως και ειδικού τύπου μεταφορά με ειδικά μέσα (περονοφόρα , τηλεσκοπικούς γερανούς ,κ.α) .

Οι μεταφορές πιάνων και τα χρηματοκιβώτιων είναι η ειδικότητα μας ,απο 60 ετίας !

Εχουμε εξοπλίσει εκατοντάδες τράπεζικά καταστήματα και υπηρεσίες του Δημοσίου με ερμάρια και θυρίδες με άμεσο και ασφαλή τρόπο .

Προσφέρουμε μια επαγγελματική και εξειδικευμένη υπηρεσία από την αρχή μέχρι το τέλος για όλες τις απαιτήσεις σας για κάθε ανύψωση ήι μετακίνηση.

Θα, αποσυναρμολογήσουμε, θα συναρμολογήσουμε , θα ανυψώσουμε ,θα μεταφέρουμε, και θα παρέχουμε λύσεις σε όλα τα θέματα μετεγκατάστασης.

Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες δεξιότητες , εξοπλισμού και προσωπικού, η Hellas Trans λειτουργεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια σε κάθε έργο με αποτέλεσμα να διαθέτουμε εξαιρετικά επίπεδα εξυπηρέτησης εντός της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

Υποχρεούμαστε να προσφέρουμε όλες τις λύσεις στις μεταφορές και όλες τις σχετικές ασφάλειες αστικής ευθύνης.

Η Ν. Στασινός Hellas Trans είναι η αυτόματη επιλογή για εταιρείες που αναζητούν ικανούς και αξιόπιστους επαγγελματίες στον τομέα της μεταφοράς.

Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά μιας φιλικής, προσιτής και αποτελεσματικής υπηρεσίας με τις διαβεβαιώσεις που θα περιμένατε.

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

 

EIDIKES-METAFORES-STASINOS

 

EIDIKES METAFORES STASINOS

 

EIDIKES METAFORES STASINOS