ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.

Αναλαμβάνουμε αποστολές επειγούσης διαβίβασης ακόμη και ...της τελευταίας στιγμής.  Είμαστε καθόλα νόμιμοι , εγκεκριμένοι (ΕΕΤΤ) και πιστοποιημένοι (ISO 9001).

Έχουμε ανθρώπους σε κατάσταση αναμονής 7 ημέρες την εβδομάδα. Διαθέτουμε το προσωπικό και τον ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΣΤΟΛΟ ΜΑΣ , για κάθε περίπτωση !!  Μπορούμε να διαχειριστούμε τις ταχυμεταφορές τελευταίας στιγμής που χρειάζεστε !!  Οτιδήποτε χρειάζεστε, ή οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε, η ομάδα μας που κινείται σε έκτακτες περιπτώσεις μπορεί να το αντιμετωπίσει ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ .

Όχι μόνο μπορείτε να υπολογίζετε στις ομάδες έκτακτης ανάγκης εάν οι αρχικοί σας μετακινητές, σας έχουν απογοητεύσει, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με οποιοδήποτε είδος επείγουσας αποστολής, είτε πρόκειται για ένα μόνο στοιχείο που χρειάζεστε μετακινηθεί επειγόντως, είτε για ολόκληρο το γραφείο ή το σπίτι σας.

Οι ταχυμεταφορές μας κυμαίνονται από μικρά VAN, που συνήθως διαχειρίζονται καταστάσεις μεμονωμένων αντικειμένων ή μικρές μετακινήσεις 1,2 υπνοδωματίων ή μικρών γραφείων. Στη συνέχεια, έχουμε τα μεγάλα φορτηγά που μπορούν να συσκευάσουν τα πάντα. Οι περιορισμοί ύψους ή τα σφιχτά ζητήματα πρόσβασης δεν είναι πρόβλημα για μας, καθώς μπορούμε να έχουμε το σωστό μέγεθος οχήματος για εσάς και να χειριστείτε την τελευταία σας επείγουσα ταχυμεταφορά..

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

 

TAXYMETAFORES STASINOS