ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤAΣΕΙΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ | ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.

Η εταιρεία σας χρειάζεται να πραγματοποιήσει μετακόμιση γραφείων ; Μετεγκαταστάσεις και μετεστεγάσεις εταιρειών και τραπεζών ;

Εκτός αν ζείτε σε περιβάλλοντα υψηλής πίεσης, πιθανότατα δεν είστε διατεθειμένοι να αγχωθείτε.

Οι μετεγκαταστάσεις γραφείων είναι το είδος των εργασίων που μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ !! . Με γνώμονα τη πείρα , την ικανότητα και τη διάθεση είμαστε καθημερινά δίπλα σας και έτοιμοι να αναλάβουμε πάσης φύσεως μεταστέγαση.

Αν η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, ίσως χρειαστεί να μεταφέρετε το γραφείο ή μια αποθήκη σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις ή σε άλλη τοποθεσία. Μπορεί να είναι μια περίπλοκη, τρομακτική και χρονοβόρα διαδικασία. Ταυτόχρονα, η μετεγκατάσταση ή μετακόμιση γραφείου δεν πρέπει να επηρεάζει τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Επομένως, πρέπει να είναι καλά προγραμματισμένο. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε την μετακόμιση του γραφείου σας ομαλή και εύκολη είναι να προσλάβετε επαγγελματίες της Ν. Στασινός Hellas Trans.

Η μετακόμιση γραφείων είναι συνήθως πιο αγχωτική και δύσκολη από την οικιστική μετεγκατάσταση. Τα έπιπλα γραφείου και ο εξοπλισμός όπως υπολογιστές, εκτυπωτές, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, έργα τέχνης, μηχανήματα αυτόματης πώλησης, ευαίσθητο ιατρικό και εργαστηριακό εξοπλισμό απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη μετακόμιση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να βρείτε την καλύτερη εταιρεία μεταφοράς γραφείων για τα ακριβά σας εύθραυστα αντικείμενα.

Αν έχετε πολλά και μεγάλα έπιπλα και δεν έχετε εμπειρία στην αποσυναρμολόγηση και συσκευασία σε καρέκλες, τραπέζια, γραφεία, βιβλιοθήκες, ντουλάπες,  όπως και άλλα αντικείμενα, μπορεί να σας φαίνεται ως ένα πολύ δύσκολο έργο. Επιπλέον, θα πρέπει να συσκευάσετε τις οικιακές σας συσκευές και τα εύθραυστα προϊόντα μέσα σε μερικές μόνο ημέρες. Εάν σας φέρνει αυτή η διαδικασία σε δύσκολη θέση και δεν υπάρχει χρόνος για όλα τα παραπάνω η Ν. Στασινός Hellas Trans αναλαμβάνει τα πάντα εξ ολοκλήρου και μεταφέρει τα έπιπλα σας με ασφάλεια στον χώρο που θα μας υποδείξετε.

Γιατί να επιλέξετε τους επαγγελματίες της Ν. Στασινός Hellas Trans

Μερικές φορές, οι ιδιοκτήτες ή οι διευθυντές μικρών επιχειρήσεων προτιμούν να χρεώνουν τους υπαλλήλους τους για την μετακόμιση των γραφείων τους. Όμως δεν έχουν εμπειρία στο ευαίσθητο και εύθραυστο εξοπλισμό και μπορεί να τραυματιστούν κατά την ανύψωση βαρέων αντικειμένων. Το προσωπικό σας μπορεί να μην είναι ασφαλισμένο για τέτοιους τραυματισμούς και να μην έχει τα κατάλληλα κίνητρα για να μεταφέρει τα έπιπλα, τις μηχανές γραφείου, τις συσκευές και τον εξοπλισμό.

Οι ποιοτικές υπηρεσίες μας στις μετακομίσεις γραφείων της Ν. Στασινός Hellas Trans θα αναλάβουν με ασφάλεια την μεταφορά, έχοντας διαθέσιμα υλικά συσκευασίας και ειδικό ανυψωτικό εξοπλισμό όπως κουβέρτες, καλύμματα, ράμπες και ούτω καθεξής. Επιπλέον, είμαστε πεπειραμένοι για τη διάσπαση και τη συναρμολόγηση των επίπλων γραφείου και έχουμε τα επαγγελματικά εργαλεία για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Οι επαγγελματίες μας για την μετακόμιση των γραφείων σας θα σας βοηθήσουν να μετακινήσετε ένα τεράστιο αριθμό επίπλων γραφείου και βοηθημάτων στον συντομότερο δυνατό χρόνο και με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα.

Αν δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά μόνοι σας, θα πρέπει να βρείτε επαγγελματίες μεταφορείς. Οι επαγγελματίες της Ν. Στασινός Hellas Trans, θα φέρουν όλα τα απαραίτητα υλικά συσκευασίας όπως και τα κιβώτια, θα αποσυναρμολογήσουν όλα τα έπιπλα χρησιμοποιώντας επαγγελματικά ηλεκτρικά εργαλεία και θα χειριστούν τα πράγματα σας με μεγάλη προσοχή.

Πώς να βρείτε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μετακόμισης γραφείων

Αν σχεδιάζετε μια μετακόμιση γραφέιου θα έχετε πολλά καθήκοντα που πρέπει να εκτελεστούν. Θα πρέπει να βρείτε τα νέα κτίρια, να κάνετε ορισμένες απαραίτητες επισκευές, να σχεδιάσετε ένα σχέδιο χώρου και να ενημερώσετε τους πελάτες σας, τους προμηθευτές σας, τον ασφαλιστή σας και το ταχυδρομείο για την αλλαγή της διεύθυνσής σας. Αλλά ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα είναι η αναζήτηση των καλύτερων επαγγελματιών μεταφοράς.

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές εταιρείες, οι οποίες δεν μπορούν να είναι αρκετά προσεκτικές. Μπορεί να κάνουν ζημιά στον ευαίσθητο εξοπλισμό γραφείου σας, να καθυστερήσουν τη μετακόμιση για μεγάλο χρονικό διάστημα και να κάνουν την μεταφορά αγχωτική και δυσάρεστη.

Η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι να προσλάβετε μια σοβαρή εταιρεία που θα αναλάβει την μετακόμιση των γραφείων σας. Η Ν. Στασινός Hellas Trans παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα για την ασφαλέστερη μεταφορά των επίπλων σας.

Πραγματοποιούμε συνεχώς μεταστεγάσεις εταιρειών και τραπεζών. Σε λίγες εργάσιμες ημέρες οι θέσεις εργασίας είναι πλήρως λειτουργικές.