ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.

Ψάχνετε για έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα φροντίζει για όλες σας τις διεθνείς μεταφορές σας ; Η Hellas Trans Στασινός σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε είδους φορτίο.Είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε κάθε είδος φορτίου με οδικό θαλάσσιο   ή αεροπορικό τρόπο , με βάση την παράδοση "door to door ".Για την επίτευξη των υψηλών προδιαγραφών μας χρησιμοποιούμε μια πολύ δυναμική, ευέλικτη και αξιόπιστη προσέγγιση. Ακόμη και οι λύσεις συνδυασμένων μεταφορών είναι κάτι κοινό για την Hellas Trans Στασινός. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να παρέχουμε λύσεις μέσω όλων των ειδών μεταφορών που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

Αποτελεσματικές και αξιόπιστες διεθνείς μεταφορές

Ως διαμεταφορείς στο συγκεκριμένο τομέα διατηρούμε ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής που εγγυάται μια αποτελεσματική και άψογη διαδικασία της εκάστοτε αποστολής . Όταν πρόκειται για εθνικές, διεθνείς μεταφορές, έχουμε αποδεδειγμένη εμπειρία και επιτυχημένα αποτελέσματα. Είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης σας για να χειριστεί το σεβαστό φορτίο σας. . Κάθε παραγγελία θα αντιμετωπιστεί και θα αναθεωρηθεί από την άποψή σας, συνδυάζοντάς την με την προοπτική εφοδιαστικής μας. Η εικόνα μας ως διεθνής εταιρία μεταφορών αποδεικνύεται μέσω της υψηλής ποιότητας που σας προσφέρουμε.

Έχουμε συναντήσει περιπτώσεις όπου πρέπει να μεταφέρουμε υπάρχοντά από τη μια χώρα στην άλλη. Αυτοί οι τύποι μεταφοράς χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία διαδραματίζουν βασικό ρόλο. Το πρώτο βήμα είναι πάντα μια συνάντηση. Εκείνη τη στιγμή θα δούμε τις ανάγκες σας. Οι επαγγελματίες της N. Στασινός Hellas Trans θα σας συμβουλεύσουν και θα βρουν μαζί σας την καλύτερη λύση για τη μεταφορά σας.

Θα προετοιμάσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και σε συνεργασία με εσάς, θα καθορίσουν το χρονοδιάγραμμα της μεταφοράς σας. Οι συσκευαστές μας, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά των διεθνών προτύπων, θα συσκευάσουν τα υπάρχοντά σας με προσοχή ώστε να τα λάβετε στον προορισμό ακριβώς όπως ήταν στην προέλευσή τους.

Επίσης, σε περίπτωση που χρειαστείτε αποθηκευτικό χώρο, μπορούμε να σας παρέχουμε σύντομη ή μακρά περίοδο αποθήκευσης στην αποθήκη μας. Διασχίζοντας την Ευρώπη με τα φορτηγά και τους ανθρώπους μας, θα φέρουμε τα πράγματα σας στο νέο σας σπίτι με ασφάλεια.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τις διεθνείς μεταφορές;

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το τι μπορούμε να σας προσφέρουμε ως διεθνή εταιρεία μεταφορών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας ενημερώσουμε για όλες τις δυνατότητες που αφορούν το φορτίο ή / και άλλους τρόπους μεταφοράς και υπηρεσιών.